Hva er Digipage?

Digipage er enkelt fortalt en digital versjon av en ”trykksak” med egen URL-adresse. Typiske eksempler er; brosjyrer, kataloger, tidsskrift, brukermanualer, rapporter osv. Uten at man trenger å laste ned en fil, kan man se publikasjonen på skjermen slik den fremstår på papir. Man kan bla fra side til side, forstørre og forminske sider og eventuelt skrive ut det man ønsker.

Interaktiv
Publikasjonene kan utstyres med klikkbare felter (hyperlenker) til andre nettadresser eller e-postadresser.

Behold det grafiske uttrykket
Har ditt firma en grafisk profil du ønsker å beholde? Farger, bakgrunner og menylinjer tilpasses din grafiske profil og nettsted.
Introduksjonsside tilpasses etter kundens ønske.

Gjør publikasjonene tilgjengelig - en trykksak på lager er død
Digipage-publikasjonene kan vises for hele verden. Ønsker du derimot at ikke alle skal ha tilgang kan sidene passordbeskyttes. Tekst i sidene er søkbare og blir tilgjengelig for søkemotorer.
URL-adressen til publikasjonen kan man distribuere til e-postkontakter, legges inn i nyhetsbrev og bør selvfølgelig være tilgjengjengelig på firmaets nettsider. Digipage-publikasjonen kan også fungere som en selvstendig nettside, uten tilknytning til et eksisterende nettsted.

Hvordan komme i gang
Det som trengs for å publisere en trykksak med Digipage er en pdf-fil. Har du ikke mulighet til å lage pdf-fil kan vi hjelpe med dette. Vi kan selvfølgelig også å bistå med hele produksjonen av publikasjonen – fra idé til ferdig produkt.

Ta kontakt i dag - så får du trykksaken din på nett om kort tid.

Hennum Tekst og Bilde © 2009-18 - Innholdsoversikt

Siteman CMS